Nu implicați Biserica în campaniile de vaccinare! Dați jos crucile lui Baphomet de pe bisericile ortodoxe!

În ultimul timp au apărut niște atacuri cu substrat politic la adresa Bisericii Ortodoxe Române. Ne delimităm de acestea din start! Problema care ne preocupă se referă la presiunile politice care se fac asupra  Bisericii Ortodoxe Române pentru a nu păstra Ortodoxia în Duh și Adevăr!

Cerem să nu fie implicați clericii în campania de vaccinare! Misiunea lor este alta, incompatibilă cu prevederile Organizației Mondiale a Sănătății care ar trebui să facă ascultare de Hristos, nu de satana! Misiunea clericilor este de a ne conduce pe drumul mântuirii. Planul de resetare a lumii prin nanotehnologia introdusă în corp pe post de vaccin și modificarea genetică a ființei umane este opera satanei. Nimeni nu are voie sub nicun pretext să modifice creația lui Dumnezeu!

Tot sub presiune poltică, se dau binecuvântări pentru introducerea semnului satanic crucea lui Baphomet! Astfel, se poate vedea cum, în locul Crucii lui Hristos, care are un singur braț orizontal, apare pe multe biserici un alt tip de cruce cu trei brațe orizontale! Este o cruce cu altă semnificație, așa cum se poate vedea din aceste materiale video:

https://www.youtube.com/watch?v=dgrk2TQBE68

https://www.youtube.com/watch?v=5HdaBFjHM00

Hristos a sfințit cu trupul Său doar crucea cu un braț orizontal, nu și alte tipuri de cruci. Numai crucea cu un singur braț orizontal ne mântuiește, nu și celelalte!

Crucea lui Baphomet a apărut deja și pe unele icoane:

https://magazinmmb.ro/icoana-m6-sfanta-parascheva

Într-o țară ortodoxă, avem datoria să ascultăm de Hristos, indiferent de funcția pe care o deținem.

Un grup de ortodocși.

 


Un grup de ortodocși    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Un grup de ortodocși să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )