Nu eu sufar, ci lumea sufera in mine

 

Va rugam din suflet sa ne ajutați intr-o problema a unui prieten, soț, tata ars intr-o explozie a unui rezervor de tir la Cernavodă. Joi ,8 Noiembrie (de sf Mihail și gavril) la Cernavodă a avut loc explozia. De acolo a fost preluat de ambulanta fara medic si dus la Medgidia. De la Medgidia l-au trimis la Constanta cu alta ambulanta, cu medic venită de la UPU Constanta, neintubat. A ajuns in UPU Constanta in jurul orelor 00:30. Acolo a fost intubat de urgentă și transferat la Floreasca București. La ora 4:30 a ajuns. Are arsuri pe partea de sus a corpului, piept mâini cap și căile aeriene. Nu știm suprafata exacta, pentru ca prima data medicii au zis ca e pe 50-55% din corp acum spun ca 35%. Numele victimei este Șerban Decebal Marian din Constanța, fost pompier ISU Constanta. De la Floreasca nu ni se da acceptul pentru transfer in Belgia.
Starea lui se înrăutățește!
Avem nevoie de ajutor sa ne susțineti:  un tată are dreptul să își crească copiii, Crăciunul  se apropie familia trebuie reunită 

  1. Da pentru o șansă la viață în spitalul din Belgia!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez dragan andra să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...