Nu dorim divizarea Colegiului Tehnic "Ion Mincu", o scoala cu existenta de 50 de ani in Timisoara

"Consilierii locali au fost de acord, marți, cu „reorganizarea prin divizare totală a Colegiului Tehnic «Ion Mincu», institutie cu invatamant primar, gimnazial si liceal”. Astfel, clasele primare și gimnaziale, care funcționează pe str. Ulmului nr. 2, vor fi preluate de Școala Gimnazială nr. 24; clasele cu profil tehnologic. Liceul care funcționează pe strada Gheorghe Lazăr nr. 20, va fi divizat: clasele de la profilul Electronica si Telecomunicatii vor fi preluate de Colegiul Tehnic «Emanuil Ungureanu»; cele cu profil de arhitectură, vor fi acceptate de Liceul de Arte Plastice, cu sediul pe strada Lorena nr. 35, in timp ce clasele cu profil de construcții, vor functiona la Colegiul Tehnic de Vest." sursa: http://www.tion.ro/liceul-lenau-vs-colegiul-ion-mincu-primaria-timisoara-desfiinteaza-un-liceu-vechi-de-50-de-ani/1939065 , http://www.opiniatimisoarei.ro/liceu-in-prag-de-desfiintare-la-timisoara-cum-vor-fi-impartiti-elevii-si-profesorii-in-alte-scoli/22/11/2017 , http://www.banatulazi.ro/un-liceu-din-timisoara-este-pe-cale-de-a-fi-desfiintat-clasele-de-invatamant-vor-fi-distribuite-catre-alte-scoli/ si http://www.ziuadevest.ro/o-mutare-inteleapta-liceul-lenau-extensie-locul-colegiului-mincu/.

Eu nu-mi doresc ca institutia de invatamant, Colegiul Tehnic "Ion Mincu", sa fie desfiintata si nici ca anumite clase sa fie mutate in alte licee.

Cei care sunteti de acord cu aceasta petitie, aveti tot drepul sa o semnati, astfel incat sa luam o masura, iar semnaturile respective vor ajunge la Primaria Timisoarei unde vor fi luate in considerare.

Aveti cu totii dreptul la vot. Multumesc.

!!! Update 15 Decembrie 2017, ora 12:00: S-a decis ca Colegiul Tehnic "Ion Mincu" din Timisoara sa fie divizat in urma hotararii Inspectoratului Scolar Judetean al judetului Timis: http://www.tion.ro/s-a-decis-se-desfiinteaza-colegiul-ion-mincu-din-timisoara/1952740.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Robert Ududec să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...