Ne opunem initiativei de construire a ansamblului de 7 blocuri din zona strazilor Abatorului si Crizantemelor

Joi, 20 Mai, in sedinta de Consiliu Local se voteaza aprobarea documentatiei pentru lucrarea ELABORARE PUZ PENTRU CONSTRUIRE ANSAMBLU DE 7 IMOBILE DE LOCUINTE COLECTIVE DINTRE CARE 5 IMOBILE S+P+3E+ER, 1 IMOBIL S+P+3E SI UN IMOBIL S+P+3E CU PARTER COMERCIAL + GRADINITA, IMPREJMUIRE TEREN, AMENAJARE EXTERIOARA, EXTINDERE RETELE EDILITARE, RACORDURI SI BRANSAMENTE LA UTILITATI, OPERATIUNI NOTARIALE, ALIPIRE TERENURI Sat Floresti, Str Abatorului.

planPUZ.jpg

Situatia ar putea impacta fiecare florestean: traficul, poluarea crescand semnificativ si in mod specific ar avea consecinte grave asupra calitatii vietii locuitorilor de pe strazile Abatorului, Lacramioarelor, Crizantemelor, Tautiului, fiind vorba de construirea a 351 de apartamente. Pe langa acestea, mai exista deja 5 blocuri cu mai mult de 300 de apartamente, deci toata zona s-ar aglomera foarte mult.

Regimul de inaltime din vecinatate este de constructii P+1 si solicitam respectarea intocmai a acestuia. Inaltimea este doar unul dintre aspectele negative, cealalta parte fiind legata de traficul care o sa fie generat.

Accesul se va face de pe strazile anterior mentionate, care deja sunt suprasolicitate, in unele locuri fiind foarte inguste (nu pot trece 2 masini in paralel).

Vecinii interesati    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Vecinii interesati să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.