Ne dorim o bază de Baseball la Cluj

Pentru cei care nu știți încă, la Cluj s-a înființat de curând o nouă asociație sportivă numită Eagles Cluj care are ca scop dezvoltarea copiilor prin baseball și care pune la dispoziția clujenilor posibilitatea de a practica un sport foarte cunoscut în întreaga lume, în special în Statele Unite ale Americii.

Pentru că nu există încă niciun teren de baseball în România, activitatea se desfășoară pe terenuri de fotbal. Credem că Clujul este orașul ideal în care acest sport se poate dezvolta, așa că aici ne dorim să construim prima bază de baseball care să conțină două terenuri (unul pentru categoria de copii și unul pentru categoria de seniori). Activitatea baseball-ului a început deja la Cluj de 3 săptămâni, iar copiii și părinții au primit cu entuziasm oportunitatea acestui sport.

Avem nevoie de ajutorul întregii comunități pentru a face din Cluj capitala baseball-ului românesc. Terenurile construite vor fi folosite pentru antrenamente, pentru a putea organiza competițiile naționale din cadrul „Federației Române de Baseball și Softball”, dar și campionate europene și internaționale.

Teren.jpg

Care este povestea din spatele acestei dorințe? Jucătorul-antrenor Eduard Pîrvu, practică baseball-ul de 20 de ani. Acesta a jucat la nivel de performanță în echipe din Europe și a fost selecționat pentru a participa la mai multe campionate europene și internaționale unde performanțele i-au fost remarcate și răsplătite.

De asemenea a fost singurul român care a fost selecționat de două ori pentru MLB European Academy.

Eduard s-a mutat la Cluj cu scopul de a dezvolta baseball-ul antrenând deja 4 grupe de copii și seniori.

Mai jos sunt câteva imagini entuziasmante de la antrenamentele din Cluj urmate de câteva impresii primite din partea copiilor și a părinților.

asdasda.jpg

asfasf1.jpg

Câteva dintre mesajele părinților după primele antrenamente:
Părinte 1: "A fost foarte încântat"
Părinte 2: "S-a distrat de toți banii!! A zis că mai vine"
Părinte 3: "A fost încântat. Atâta mi-a mai povestit..."
Părinte 4: ”Oare ați găsit mănușa? (Dorește una mai mică) :)) mă înnebunește"
Părinte 5: "Sunt super încântați băieții. Foarte frumoase poze și o experiență minunată pentru băieții noștri! Un timp petrecut cu folos și bucurie. Au fost foarte încântați și le-au zis și prietenilor că abia așteaptă să meargă din nou la antrenament! Mulțumim și mult succes în continuare! Go Eagles!"
Părinte 6: "Personal niciodată nu mi-am îndreptat atenția spre baseball în afara accidentalelor interacțiuni din filme, dar ..Vlad.. da! ... nici nu știu cum s-a declanșat, dar a devenit extrem de pasionat și interesat.
Din economiile proprii și-a cumparat un set wilson (bâtă, mănușă, minge) și am colindat toată vara dealurile din jurul Clujului să îi arunc mingea și să o lovească!...obosit de ieșirile astea sau riscurile de a proiecta mingea în geamurile vecinilor (după ce a început să o și nimerească) am căutat pe net un mediu organizat în care să facă asta...
Așa am ajuns la tine!...ultima tentativă organizată în Cluj în domeniu a fost in 2013-2014...din istoricul google, așadar cred că e o nișă virgină pentru acest sport care poate fi dezvoltată și de aceea feedack-ul meu, să poți duce inițiativa asta la nivelul pe care ți l-ai imaginat de a creea un "Eagles Cluj" competitiv și perpetuu...sunt sigur că la bază stă o pasiune pentru acest sport."
Părinte 7: "Mulțumim pentru inițiativa de baseball Cluj!!! Iosua abia așteaptă să vină sâmbătă așa mă bucur că are unde să meargă pentru un sport de echipă reală, unde să crească armonios din toate punctele de vedere!
Extra bonus: căldura și răbdarea lui Eduard cu copiii"
 
Pentru mai multe informații ne găsiți pe: https://eaglescluj.ro/

afasf2s.jpg

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Eduard Pîrvu va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...