Natalia Ursachi mama a 5 copii închisă-n pușcărie Mai Vrea O Sanșă!

Natalia Ursachi este mama a 5 copii ce actual este închisă pentru 6 ani în pușcăria de femei Rusca din Republica Moldova pentru escrocherie și anume femeia este datoare cu 11.200 de euro unei persoane. (Bani ce trebuie intorsi).

femeia-drochia-1920x1020-c-default-16367221203qm1bq5.jpeg

 

Mulți facem greșeli și le facem la orice vârstă și mai ales fiind într-o țară săracă mulți iau decizii greșite mai ales când este vorba de bani.

Dar acum este vorba de cei 5 copii ai Nataliei ce sunt în grija bunicilor și noi știm cât de greu este cu un copil dar cu 5 și încă în grija unor bătrâni?!

Unica șansă a Nataliei că să fie din nou cu copiii ei era grațierea din partea Comisiei pentru problemele grațierii persoanelor condamnate de pe lângă Președinția Republicii Moldova, (a cărui Președinte actual este Maia Sandu) a fost refuzată.

Scopul petiției este de a arată acestei comisii dar și Președintelui țării Maia Sandu că societatea este de partea mamei cu 5 copii și cerem că mama să fie grațiată pentru a-și crește copii.

P.s. Nu vreau să ating politica, însă dacă tot au avut așa un slogan minunat „E vremea oamenilor buni” în campania politică, poate Doamna Președinte îl va aplica nu doar pentru interesul partidului ei dar și în situațiile oamenilor de rând.  

 


Domnica Cemortan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Domnica Cemortan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...