Mutarea fermei animalelor din Pantelimon

Sunt locuitor al orașului Pantelimon de o luna și frecvent ajunge miros de fecale in curte și chiar in casa. Locuiesc la 300 m de ferma și am depus mai multe plângeri la managementul acestora fără nicio soluție sau îmbunătățire. Vrem sa trăim liniștiti fără miros de balega aproape zilnic. In plus plătim pentru aceasta casa 25 de ani și nu vrem sa facem acest compromis. Avem in sprijinul nostru și o lege care interzice orice mijloc prin care sunt emanate mirosuri neplăcute din interiorul localităților, cum ar fi fermele de animale sau deversările de dejecții în zone unde mirosurile neplăcute ar putea deranja.  Acest act normativ modifică textul Ordonanței de Urgență a Guvernului 195/2005, privind protecția mediului. Autoritățile administrației publice locale vor avea obligația să reglementeze, inclusiv prin interzicerea permanentă sau temporară, desfășurarea activităților generatoare de mirosuri în zonele de locuit, recreere, odihnă, tratament și agrement și să controleze preventiv și la sesizarea publicului activitățile care nu se supun reglementării din punct de vedere al protecției mediului.

Laurențiu Mesaros    Contactați autorul petiției

Prin semnare, autorizez pe Laurențiu Mesaros să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.