Modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Învățământului Preuniversitar prin introducerea obligativității testelor antidrog

Această petiție presupune un parteneriat între părinți și instituțiile de învățământ, extrem de necesar pentru a întări responsabilizarea socială a adolescenților și a rezolva problema consumului și a traficului de substanțe interzise în școli, o problemă extrem de răspândită în rândul adolescenților. 

Introducerea obligativității testelor antidrog în școli ar fi o măsură preventivă esențială, care ar contribui la protejarea sănătății și siguranței elevilor, precum și la crearea unui mediu de învățare mai sigur și mai sănătos. Prin această petiție, ne adresăm părinților, profesorilor și reprezentanților instituțiilor de învățământ, cerându-vă să sprijiniți introducerea obligativității testelor antidrog în licee. Această măsură va ajuta la prevenirea consumului de droguri printre elevi și va crea un mediu mai sigur pentru toți elevii. Vă rugăm să luați în considerare semnarea acestei petiții și să vă alăturați nouă în eforturile noastre de a proteja elevii.  


Liceul Teoretic Școala Mea    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Liceul Teoretic Școala Mea să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...