Modificarea pretului parcarii din incinta Stadionului Municipal Sibiu

Petitie pentru modificarea pretului parcarii in incinta stadionului Municipal din Sibiu.

Stadionul Municipal Sibiu a fost construit din bani publici indiferent ca vorbim despre fonduri europene sau bani din bugetul local. Stadionul Municipal Sibiu este construit pentru comunitatea locala a Municipiului Sibiu si pentru a beneficia aceasta de serviciile oferite de aceasta constructie. Intrucat exista mai multe servicii oferite de catre baza sportiva si cel putin 200 de locuri de parcare, acestea trebuie exploatate la maxim de catre Administratia Publica a Bazelor Sportive. Pretul exorbitant practicat pentru o ora de parcare in incinta stadionului este de 10 ron/ora, ceea ce duce ca aceasta parcare sa fie la un pret cel putin dublu decat in orice centru al orcarei capitale europene pentru o zi de parcare (24h), adica 240 ron.
Aceasta parcare nu ofera nimic in plus decat o parcare din centru orasului Sibiu unde o ora de parcare este 2 lei/ora. In aproximativ o luna de la darea in folosinta aceasta parcare a fost defectuos administrata si inpracticabila inclusiv la meciul echipei de fotbal cand pe stadion erau 13 mii de oameni si parcarile erau goale, dar nu pentru ca nu au venit oamnii cu masinile la stadion, ci pentru ca nu si-au permis luxul sa parcheze in stadion, blocand astfel toate trotoarele, drumurile  si parcarile de pe strazile adiacente stadionului.
Pretul de 2ron/h in intervalul 8:00-22:00 si 1 ron/h in intervalul 22:00-08:00 este propus pentru a aduce un venit in plus bazei sportive ne mai fiind nevoie sa fie suplimentat bugetul de administrare din bugetul local.
Pe laga solicitarea modificarii pretului / ora de parcare in incinta stadionului solicitam posibilitatea achizitionarii a unui abonament lunar/anual cu locuri nominale pentru proprietarii de autoturisme care locuiesc in blocurile de pe strada Scoala de Inot intrucat indiferent daca este targ expozitional, eveniment sportiv, piata ambulanta la Sala Transilvania sau orice eveniment pe stadion sau la anttrenamente de fotbal pe terenurile din parc, noi locatarii  nu mai avem unde sa parcam masinile cand ajungem acasa. Pretul acestui abonament propunem sa fie echivalent cu pretul unui abonament de parcare pe luna/an in zona A a orasului plus maxim 50% pentru ca locul sa fie nominal. 

Votati si distribuiti petitia pentru ca efectul acesteia sa fie cat mai eficient si rapid!


Locatarii Blocurilor Scoala de Inot    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Locatarii Blocurilor Scoala de Inot va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...