Miscarea pentru apararea statului de drept din Romania


Apel catre cetatenii romani din Romania si Diaspora


Trebuie sa determinam politicienii romani sa opreasca atacurile nedemocratice la adresa statului de drept din Romania. Indiferent de culoarea politica a partidelor care detin puterea, principiile statului de drept trebuie respectate.

Noi, cetatenii romani integri, din Romania sau Diaspora, avem datoria de a lua atitudine acum, pana nu va fi prea tarziu.

Multi dintre noi au trait atatia ani in tari civilizate, am observat cu totii cat de important este ca principiile statului de drept sa fie respectate. Chiar daca traim la mii de kilometri de casa, trebuie sa fim solidari cu cei care au o atitudine similara in Romania. Credem ca aceasta clasa politica trebuie ajutata sa dispara. Romanii trebuie sa se implice activ in situatia politica din tara.

Actiunile noastre invita romanii din toate categoriile sociale sa se alature miscarii societatii civile. Manifestarea pasiva a nemultumirii nu mai ajuta acum la nimic. Este momentul sa fim reactionari, sa ne aratam solidaritatea fata de principii in strada. Ne declaram indignati de modul in care politicienii au ales si continua sa faca politica, de aceea chemam alaturi de noi pe toti cei care cred ca, Romania are nevoie de o reforma profunda a clasei politice.

Cetatenii romani din Diaspora care doresc sa alature acestei initiative civice sunt rugati sa ne scrie pe adresa: masd_ro@yahoo.com.

Sa nu permitem clasei politice actuale sa ne confiste viitorul!


Grupul de sustinere al acestei petitii pe Facebook: http://www.facebook.com/pages/Miscarea-pentru-apararea-statului-de-drept-in-Romania/441712469182648