MICSORAREA VITEZEI de intrare la peron a TRENURILOR de METROU

Aruncarea in fata metroului a devenit una dintre metodele folosite de sinucigasi iar crima de la Dristor va deveni probabil model si pentru altii cu mintea zob.

S-au vehiculat tot felul de propuneri: senzori smecheri care sa piuie, linii nu stiu de care, garduri anti bla bla bla si altele asemenea.

Dar solutia este simpla: trenurile sa franeze din timp, astfel incat deja viteza lor la intrarea in statie sa fie suficient de mica pentru evitarea oricarui pericol. Adica, viteza melcului inca de cand a ajuns in dreptul peronului.   

Insa, NU SE VREA!!! Conform mass-media, reprezentantii Metrorex au declarat:  

 

„Cu privire la micşorarea vitezei de intrare la peron a trenurilor de metrou menţionăm că aceasta este impusă de sistem tinând cont și de următoarele criterii: siguranța călătorului, distanță de frânare, intervale de circulație. În cazul utilizării unei viteze reduse la peron s-ar crea intervale mai mari de succedare între trenuri, ceea ce ar produce disconfort publicului călător și, mai grav, ar duce la mai multe situații de supraaglomerare în stații. Precizăm că distanţa de frânare este direct proporţională cu masa inerțială a trenului de metrou care este foarte mare, ceea ce implică o distanță de frânare mai mare.”  

Cu alte cuvinte, lor nu le pasa de viata, ci de aiureli.

Semnati va rugam petitia. Poate ca astfel cineva din Ministerul Transporturilor va impune totusi aceasta masura care salveaza vieti.

Masura care se impune a fi luat de urgenta si in cazul trenurilor de suprafata ce intra in gari.

 


http://ortodoxinfo.ro/    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Completați formularul de mai jos pentru a semna această petiție creată de către http://ortodoxinfo.ro/. Autorul petiției va vedea toate informațiile pe care le furnizați în acest formular.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Facebook