Micșorarea taxei de studii UTM (reacție asupra majorări sumei cu mai mult de 50 % în comparație cu anii precedenți)

Conform hotărîri Consiliului pentru Dezvoltare Strategică Instituțională UTM pentru anul 2019-2020 s-au pus noi taxe pentru studii majoritatea care depășesc cu 50% din suma prestabilită pentru anii precedenți (pentru studii fără frecvența)..ce e foarte frustrant. Anii precedenți taxa pentru studii constă în jur de 60% din taxa pentru studii la zi...acum ea constă 80%. Studenții la zi studiază anul împrejur 9 luni, pe cînd studenții la fără fracventa doar o luna și materialul e cu mult mai restrîns...materialele oferite și timpul acordat nu valorează prețului stabilit acum. Persoanele care nu sunt deacord, nu acceptă să plătească suma dată pentru următorii ani, sau chiar sunt gata să își ea documentele de la universitate sunt rugați să-și lase datele în această petiție pentru a aduce o dovadă universități ca schimbările noi sunt exagerate.

NU UITAȚI SĂ CONFIRMAȚI SEMNĂTURA PE EMAIL!

https://drive.google.com/open?id=0B0K8pI6oHdpoSXlLZ2pxUzd1VG5OSzJCUFhNaFdnR2l1d1JZ

Cu multă stimă,

Petrov Valeria  

 


Petrov Valeria - șefa grupei DTP_171 (f/f)    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Petrov Valeria - șefa grupei DTP_171 (f/f) să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook