Marcaj moto la semafor

Solicită Primăriei Capitalei sa marcheze primii 2 metri de la trecerea de pietoni cu marcaj special pentru motociclete si scutere. În acest spațiu se vor opri doar motocicletele si scuterele ajunse in fata la semafor. Astfel plecarea se la semafor ar fi mai sigura decat dintre masini iar șoferii își vor aminti la fiecare intersecție de existenta noastra iar rata accidentelor ar scădea mult. În plus ar conștientiza că este legal sa putem depăși mașina la semafor dacă suntem pe aceeași banda si s-ar crea cu siguranta mai multe culoare iar masinile n-ar mai sta in zig-zag pe banda doar sa vada ce e mai în fața.

Multumim anticipat

06-woman-on-motorbike-barcelona.jpg


Varneanu Lucian    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Varneanu Lucian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...