Marcaj moto la semafor

Solicită Primăriei Capitalei sa marcheze primii 2 metri de la trecerea de pietoni cu marcaj special pentru motociclete si scutere. În acest spațiu se vor opri doar motocicletele si scuterele ajunse in fata la semafor. Astfel plecarea se la semafor ar fi mai sigura decat dintre masini iar șoferii își vor aminti la fiecare intersecție de existenta noastra iar rata accidentelor ar scădea mult. În plus ar conștientiza că este legal sa putem depăși mașina la semafor dacă suntem pe aceeași banda si s-ar crea cu siguranta mai multe culoare iar masinile n-ar mai sta in zig-zag pe banda doar sa vada ce e mai în fața.

Multumim anticipat

06-woman-on-motorbike-barcelona.jpg

Varneanu Lucian    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Varneanu Lucian să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.