Liceul Ion Barbu: Make LTIB Great Again! Mutarea claselor 0-4 intr-o cladire separata!

Petitie pentru Mutarea claselor 0-4 intr-o cladire separata!

Exista posibilitatea si spatiul de a construi langa terenul de sport o cladire separata pentru clasele 0-4.

O alta varianta pentru construirea unei cladiri noi, este folosirea fostului camin parasit, de langa sala veche de sport. 

Ideea este sa vedem daca lumea isi doreste mutarea celor mici in alta cladire, si daca da, vom gasi solutia cea mai buna!

Care sunt avantajele?

  • vom invata cu totii de dimineata
  • o pauza de masa, mai mare ( 1 ora )
  • putem incepe cursurile de la ora 9
  • vom avea mai multe sali libere, in care sa putem desfasura activitati (cursuri, prezentari, cercuri, evenimente, sali pentru dezvoltare de proiecte personale, etc)
  • la parterul cladirii noi construite, putem amenaja o cantina, de unde putem cumpara mancare calda, ieftina ( pentru care parintii ar fi bucurosi sa va ofere bani )
  • ii protejam atat pe ei cei mici de influenta celor mai mari, in acelasi timp capatand liniste pe holuri

Avem o lista lunga cu idei si proiecte pentru liceul nostru, toate discutate la consiliul din data de 23.11.2017, pe care vrem sa le punem in aplicare, dar trebuia sa incepem de undeva, iar aceasta idee este promotoare tuturor celorlalte.

Let's Make LTIB Great Again!

Votati petitia daca vreti o scoala ca afara!


Armand Codreanu - Presedinte Consiliu Elevi    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție


SAU

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.
Facebook