Trotuare, limitatoare si panouri de reducerea vitezei pe str. Schinoasa-Deal si str. Sihastrului

Vă aducem la cunoștință că traficul rutier pe str. Sihastrului si str. Schinoasa-Deal  este destul de intens, fiind străzi de legătură între Schinoasa-Vale si str. Costiujeni, care șoferii deseori circulă cu viteză demnă de un Drum Național și nu de o stradă rezidențială, depășind de multe ori viteza de 80-100 km/h.

La intersecția strazilor Schinoasa-Deal  cu str. Sihastrului, (care este o intersecţie foarte periculoasă cu trafic intens), se află un magazin alimentar, școală, teren sportiv unde este un flux foarte mare de copii și maturi, care la traversarea străzilor se afla în pericol permanent! In aceste condiții, pe aceste străzi  lungi si intens populate există numai o singură trecere de pietoni si nici un limitator de viteză. Pe str. Sihastrului trotuarele sunt distruse, dar pe str. Schinoasa-Deal unde este scoala, lipsesc trotuarele. Astfel, considerăm necesară implementarea trecerilor de pietoni (la maxim 500m una fata de cealalta), insotite de limitatoare de viteză (de tip European) și panouri de reducere a vitezei. Unde lipsesc trotuare - să fie construite, iar cele care sunt distruse - să fie reparate. De asemenea, considerăm că înființarea trecerilor de pietoni, fără implementarea  limitatoarelor de viteză nu va spori siguranța rutieră.
Nu in ultimul rând, dorim sa ne stim copiii in siguranță,  unde învață și circulă o mare parte de copii la gimnaziul 42,  grădiniță, magazin alimentar si la terenul sportiv unde copii participă la diverse competiții!
Va rog să sprijiniți această inițiativă împreună cu semnatarii acesteia, și să nu așteptăm să avem prima victima pentru a face ceva.

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Viorel Lungu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...