Limitarea numărului de mandate pentru aleșii locali

Vrem cu adevărat să schimbăm modul ȋn care se face politică ȋn România? Răspunsul trebuie să fie unul sincer, INDIFERENT DE OPŢIUNEA POLITICĂ A FIECĂRUIA DINTRE NOI! Dacă vrem o schimbare adevărată, aceasta ȋncepe ȋn primul rând cu NOI ȊNŞINE!

Ȋn calitate de candidat pentru funcţia de primar al Municipiului Cluj-Napoca, dar şi de preşedinte al partidului FORŢA NAŢIONALĂ am obligaţia morală de a propune cetăţenilor României o iniţiativă legislativă menită să limiteze numărul mandatelor aleşilor locali, pornind de la acelaşi principiu ca ȋn cazul preşedintelui, prevăzut la art. 81 alin.(4) din Constituţia României: „Nici o persoană nu poate îndeplini funcţia de Preşedinte al României decât pentru cel mult două mandate. Acestea pot fi şi succesive.”

Propun următoarea iniţiativă legislativă:

„Aleşii locali, primarii, preşedintii de consilii judeţene, consilierii comunali, orăşeneşti, municipali, judeţeni nu vor putea ocupa aceste funcţii mai mult de două mandate Acestea pot fi şi succesive.

Argumente ȋn foavoarea acestei propuneri:

·        Mai mult de două mandate înseamnă consolidarea ȋn aceste funcţii a BARONILOR LOCALI și A TRASEISMULUI căci ALEȘII LOCALI AJUNG SĂ NU MAI RĂSPUNDĂ POLITIC, sunt CA REGII, UNȘI PE VIAȚĂ, în comunități pe care le stăpânesc DUPĂ BUNUL LOR PLAC.

·        Mai mult de două mandate conduc la crearea de structuri de interese financiare care pot degenera ȋn structuri de tip mafiot şi chiar de crimă organizată; ori aceasta este o problemă de siguranţă naţională;

·        Aproape toţi aleşii locali care au depăşit două mandate s-au metamorfozat ȋn baroni locali. 

 


Sorin Valeriu Naș - Președintele Partidului Forța Națională    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Sorin Valeriu Naș - Președintele Partidului Forța Națională va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...