JOS MASCA

😔 De ce? De ce trebuie ca puii nostri sa treacă prin această mare "prefacatorie dictată"? De ce trebuie privați de aceasta minunată apropiere de aproape? De ce trebuie ca ei sa nu aibă copilăria mult dorită? De ce să nu aibă amintirile minunate cu care noi, adultii, am crescut? În primul rând, urăsc faptul ca ei sunt singurii nevinovați, si platesc prin lipsa de frumos, de normal, de curat, din cauza unor inimi negre. Cu ce se poate compensa o îmbrățișare sinceră, a unei inimi curate de copil?
Ceea ce ei nu traiesc la timp, nu vor mai trai niciodată!
Pășim și noi părinții catre noul an, cu un gust amar... greu, mult prea greu, durerea acestei transformări + explicatiile de rigoare....
Poate vor hotărî sa se țină cursurile pe terase 😏😏😏
O ultima intrebare.... de ce copiii?

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Petria Irina să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...