Jocurile de noroc distrug vieti!

Jocurile de noroc creeaza dependenta! Sunt un viciu! Este adevarat, nu te pune nimeni sa joci, dar totusi provoaca dependenta si te aduc in pragul disperari! (Nici de droguri nu te pune nimeni sa te apuci, dar totusi sunt interzise) ... Ganditi-va cate infractiuni se fac pentru jocuri ca: "pacanele", ruleta sau pariuri sortive. Cati dintr-o sala de jocuri se joaca relaxati si distrati? Cate familii se nenorocesc? Cati oameni si-au luat viata!???!!!?? Si evita-le !!!!daca poti!? Sunt cate 4 la scara blocului... pe 100 de metii 10 sali de jocuri sau pariuri... De ce se doreste raul oamenilor!? Oare nu se poate face un bine si oentru noi?! Multumesc anticipat!!!!


Carlos Florin Marinescu    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Carlos Florin Marinescu să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Script executed with success this is not html: Array ( [type] => 2 [message] => Trying to access array offset on value of type null [file] => /home/petitions/public_html/sign_petition.php [line] => 31 )