Introducere transport în comun CTP Cluj Napoca în zona metropolitana pe ruta Cluj Napoca- Savadisla

1. Bună ziua tuturor!
    Am văzut ca în ultima perioada sunt tot mai multe persoane din Finisel, și nu numai, care sunt obligate sa renunțe la locurile de munca sau sa își găsească transport alternativ pe ruta Savadisla-Cluj din cauza ca transportatorul actual a scos multe din cursele ce erau pe timp de zi, lipsa unei curse pentru schimbul doi, neeliberarea abonamentelor, etc... Nu mai departe, azi la autobusul de "doi jumate", fiind o singura mașina, călătorii au stat înghesuiți ca sardelele, ce sa mai vorbim de "distanțatre sociala".
    Vreau sa știu câti sunteți de acord sa se facă o cerere la Consiliul Județean pentru introducerea transportului metropolitan pe ruta Cluj-Savadisla.
    Dacă sunt destul de multe persoane, voi continua cu demersurile și strangerile de semnături necesare.
    Va rog sa lăsați un comentariu cei care doresc sa se depună cererea, și câte persoane din familie doresc sa semneze pentru aceasta schimbare.
    Cei care au cunoștințe pe ruta Savadisla Cluj, va rog sa le anunțați de intenție.
    O zi frumoasa va doresc!

Prin semnare, autorizez pe Ovidiu Sucala să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.