Introducere microbus Donath Park

Catre Primaria Floresti,

 

Intrucat latimea strazii Donath nu permite introducerea unui autobuz RATUC, locuitorii complexului Donath Park din Floresti isi exprima, prin aceasta petitie online, dorinta introducerii unui microbus public sau privat pe ruta Donath Park - Cluj in urmatoarele luni.

Avand in vedere distanta de 2 km dintre ultimul bloc din Donath Park si prima statie din Cluj, Fantanele, parcursa pe jos in 30 min, nevoia unui mijloc de transport in comun este una reala si presanta pentru locuitorii fara masina, copii sau varstnici.

 

Lipsa trotuarului si a iluminatului stadal pun in pericol locuitorii complexului Donath Park, care nu au alte mijloace de transport si sunt nevoiti sa se expune zilnic pericolului de a fi accidentati.

 

 

Cu respect,

Locuitorii Complexului Donath Park, Floresti


Gabriela Bejan    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Gabriela Bejan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...