Interzicerea avortului în România

Iubiți frați și surori și dragi creștini din țara noastră!

Acum 30 de ani am scăpat de cea mai cumplită dictatură, cea comunistă,dar din păcate tot atunci s-a luat o decizie profund anti creștină și anume legiferarea pruncuciderii, care a dus la uciderea prin avort a milioane de ființe umane nevinovate.

Consecințele acestei legi aberante sunt incalculabile asupra destinului țării noastre și a poporului nostru. Aș enumera doar câteva:un dramatic declin demografic,o populație îmbătrânită,o lipsă acută de forță de muncă, care obligă guvernul să apeleze la piața de muncă străină, un număr impresionant de pensionari care nu vor putea să fie susținuți cu pensii rezonabile și în ultimă instanță pericolul dispariției poporului nostru.

Pe lângă aceste consecințe demografice și sociale grave mai e și problema păcatului colectiv de care ne facem vinovați in primul rând noi creștinii prin această "apostazie a tăcerii ",după expresia Sf.Parinte Papa Ioan paul al doilea, acceptând acest genocid al copiilor nenăscuti, fără să luăm o poziție clară și fără echivoc împotriva acestui măcel nejustificat. 

Frați creștini a sosit timpul să luăm o poziție clară în privința acestei legi diabolice care ne distruge viitorul ca națiune și popor.

Semnați această petiție și cereți parlamentului, guvernului și președintelui țării să pună capăt acestei agresiuni împotriva propriului popor, interzicand prin lege avortul. 

Domnul nostru Isus Cristos ne va conduce la victorie, dacă suntem conștienți de gravitatea situației și vom semna cu milioanele această petiție. 

Vă mulțumesc în numele milioanelor de copilași nenăscuti care vă vor mulțumi odată în cer.

Semnează președintele Asociației Darul Vieții, pr.Ioan Chisarau 

 

 

 


Asociația Darul Vieții    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Asociația Darul Vieții să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...