#ÎntâiRomânia: Vrem redevențe ca afară - cel puțin 40% din gazele offshore din Marea Neagră pentru România!

#ÎntâiRomânia

 

Da, suntem obligați să luăm deciziile corecte pentru noi și țară în chestiunea resurselor noastre. Căci DA, avem nevoie de #resurse pentru a construi un viitor cu o națiune educată și sănătoasă, trebuie să nu pierdem ocazia să transformăm resursele epuizabile din Marea Neagră într-o resursă regenerabilă (și inepuizabilă, îndrăznesc să sper) - poporul român! Și nu, nimeni din afară nu ne va face bine cu forța! Nimeni nu se va gândi la viitorul nostru fiind prea ocupați, în mod legitim, să-și construiască propriul viitor!

 

Hai să cerem clasei noastre politice, așa cum e ea, să treacă peste micimile ei și să se oprească din războaiele intestine, să pună capăt, sau măcar o pauză, acestui război dintre noi, pentru a lua decizii istorice! Așa cum s-a întâmplat în 1916 când s-a hotărât intrarea în război de partea Antantei și nu de partea Puterilor Centrale (deși aveam un rege neamț), sau, mai recent, în 1995, când toate partidele au semnat Declarația de la Snagov prin care s-a stabilit strategia națională pentru pregătirea aderării României la Uniunea Europeană.

A venit vremea să cerem într-un glas reprezentanților noștri #ÎntâiRomânia!

 

Să cerem Parlamentului nostru ca prin Legea pe care o va adopta să nu excepteze exploatatorii gazelor din Offshore-ul Mării Negre de la aplicarea OG 7/2013 și a Legii 73/2018.

Să cerem parlamentarilor să nu ia din buzunarul acestui popor sărac zeci de miliarde de Euro, pentru a le face cadou corporațiilor petroliere străine. Căci nu vor câștiga simpatia "aliaților" și "partenerilor" noștri, ci doar disprețul lor!

Să spunem reprezentanților noștri că pentru a avea #OȚarăCaAfară avem nevoie de #RedevențeCaAfară - cel puțin 40% din gazele extrase din Marea Neagră trebuie să fie ale României! 

Să ajutăm actuala clasă politică să ia deciziile normale și corecte pentru acest neam! Să nu-i lăsăm să se acopere de rușinea de a fi trădători de neam și țară, așa cum istoria nu se va sfii să-i catalogheze. 

Să fim #ÎmpreunăPentruRomânia și să #ApărămCeEsteAlNostru!

#ResurseleRomâneștiRomâniei!

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Dan MV Chitic să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...