Înființare trecere de pietoni intrare în incinta Club Floreasca, în zona Bulevardul Mircea Eliade nr. 1/ intersecție cu Radu Beller, sector 1, București

Solicităm înființarea unei treceri de pietoni în zona intrare Club Floreasca: Bulevardul Mircea Eliade nr. 1/ intersecție cu Radu Beller.

În cadrul Clubului Floreasca se desfășoară antrenamentele sportivelor de la gimnastică ritmică legitimate la CS Sportul Studențesc. În prezent sunt nevoite să traverseze strada neregulamentar, printre mașini, deoarece nu există trecere de pietoni în apropiere; noi, părinții ne temem pentru siguranța copiilor noștri. Antrenamentele gimnastelor se desfașoară zilnic, de luni până sâmbătă. Sunt grupe de gimnastică nivel avansat, nivel performanță și lotul național al României de junioare de ansamblu, în total aici antrenându-se mai mult de 30 de copii, cu vârste cuprinse între 5 și 17 ani.

În plus în cadrul Clubului Floreasca sunt organizate evenimente, cursuri de înot și alte activități sportive. Cei care participă la aceste activități, angajații clubului, invitați, copii, clienți se confruntă cu aceeași problemă și același disconfort major: lipsa unei treceri de pietoni în zonă.

Vă rugăm să ne sprijiniți în acest demers semnând această petiție.

Prin semnarea petiției, accept faptul că Carmen VLAICU va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face numărul dvs. de telefon public pe internet.

Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri: