Includerea orașului Titu și a zonei adiacente în conformitate cu prevederile legii 163/ 2020 ca zonă afectată de activitatea ELSID Titu

Cu o activitate industrială producătoare de noxe   ( CO și SO2) și de pulberi in aerul respirabil, ELSID Titu e cunoscut de întreaga populație a orașului drept un agent poluator vechi de peste 30 de ani. Deși s-au făcut multe sesizări de-a lungul timpului organelor care controlau calitatea aerului, (DSP și Garda de mediu) măsurile de combaterea a poluarii n-au fost corespunzătoare și populația a suferit ani la rând de efectele remanentea ale gazelor și pulberilor  emanate în atmosfera. Cu toate asigurările autorităților locale că probele de noxe au fost intodeauna in limitele legale, majoritatea populației poate depune mărturie despre disconfortul respirator suferit de-a lungul timpului  și al agravării afectiunilor respiratorii .  Considerăm că îndeplinim condițiile de includere a orașului Titu și a zonelor învecinătate in prevederile legii 163/2020 .

Prin semnare, autorizez pe ION BURHAN să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.