Petiție Europeană împotriva blasfemiei Nașterii Domnului și batjocorirea valorilor religioase

Pe 1 decembrie 2021, Riccardo Simonetti, Ambasador special al Parlamentului European pentru mișcarea LGBT, a publicat pe contul său de Instagram două fotografii care își bat clar joc de Dumnezeul cerului.

blasfemie-nasterea-domnului.jpeg

Aceste imagini apar și pe coperta din decembrie 2021 a revistei Siegessäule. Revista Siegessäule este cea mai răspândită publicație LGBT din Berlin.

În calitate de ambasador la Parlamentul European, organul legislativ al Uniunii Europene, Riccardo Simonetti lucrează pentru a pune capăt discriminării față de comunitatea LGBT prin „discuții cu politicienii” și „cooperare între biroul de legătură din München și Simonetti”.

Ne-am născut liberi, cu drepturi fundamentale, cu dreptul de a crede în valori și a ne exprima crezul și opiniile sub protecția Constituției, a legilor naționale și a Tratatelor Internaționale.

Facem parte dintr-o Europă fondată pe principii Creștine, despre care Robert Schuman și Konrad Adenauer spuneau că va fi o “casă europeană, o casă a națiunilor”.

Asistăm astăzi cu îngrijorare la denaturarea scopurilor și obiectivelor Uniunii, la alterarea principiilor statului de drept și la distrugerea cu bună știință a tot ceea ce este drept, moral și curat.

Valorile spirituale sunt călcate în picioare de către liderii europeni, iar credința și simbolurile religioase sunt batjocorite în numele “toleranței și a multiculturalismului”.

În locul din care izvorăște Dreptul European, în Parlamentul European activează grupuri de interese și Comisii, ambasadori ai unor grupuri minoritare și demnitari care își permit să denigreze religia, să discrimineze închinătorii și să batjocorească simbolurile sacre care ne-au însoțit de veacuri și păstrat speranța în vremuri de nevoie.

Solicităm Parlamentului European adoptarea de urgență a unei Rezoluții și elaborarea unei Recomandări prin care să interzică orice formă de batjocură și denigrare a credinței religioase și a valorilor spirituale!

Dreptul la închinare și exprimare a credinței, precum și libertatea de a practica convingerile religioase nestingheriți ne sunt garantate atât prin Constituțiile fiecărui stat european cât și prin Tratatele Internaționale.

Ne opunem oricărei forme de discriminare pe criterii religioase precum și oricăror acte denigratoare din partea unor persoane, grupuri sau Instituții, solicitând Parlamentului European adoptarea de îndată a unui pachet legislativ necesar pentru asigurarea climatului de respect al religiei și al închinătorilor.

Semnăm această Petiție, afirmând în mod responsabil că vom lupta prin orice mijloace etice și eficiente pentru realizarea acestui deziderat!

Încetați batjocorirea valorilor spirituale, încetați batjocura la adresa închinătorilor!

Ce vom face cu semnaturile stranse:

- Vom trimite o petiție la parlamentul European prin care vom solicita Parlamentului European adoptarea de îndată a unui pachet legislativ necesar pentru asigurarea climatului de respect al religiei și al închinătorilor

- Vom cere excluderea acestui domn din această poziție, sancționarea și eliminarea acestui post de ambasador pentru mișcarea LGBT

---

Despre proiectele ARN

ARN este o mișcare conservatoare, pro-valori, pro-familie naturală, pro-România, născută din munca miilor de voluntari care, au lucrat în sprijinul candidaturilor europarlamentare independente pro-valori.

Am inițiat mai multe petiții, prin care am cerut în mod direct autorităților să respecte drepturile noastre și să ia măsuri pentru diferite abuzuri, cum ar fi:

Implică-te și tu în lupta împotriva abuzului actualului guvern, pentru apărarea drepturilor, libertăților și valorilor creștine!

Semnează acum petițiile lansate!

-------

  • Implică-te pentru apărarea valorilor și credinței creștine! Oricine, indiferent de vârstă, cunoștințe sau aptitudini, poate contribui. Doar împreună putem reuși! Vezi cum poți contribui.
  • Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, abonează-te la canalul de YouTube ARN și la canalul de Telegram ARN și WhatsApp.

Urmărește-ne și pe:

✦ Website ✦ Facebook ✦ Instagram ✦ Twitter


Alianța Renașterea Națională    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Alianța Renașterea Națională să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...