Împotriva unei stații de tratare/colectare a deșeurilor în Ciorogârla!

Consiliul județean Ilfov la inițiativa președintelui său urmează să demareze procedurile pentru construirea unui centru de sortare deșeuri (groapă de gunoi) în zona metropolitană a Bucureștiului (aprox. 9 km față de intrarea în oraș) în zona de vest, care va avea efecte devastatoare atât asupra mediului cât și a populației capitalei/ Ilfovului.

Prin prezenta petiție dorim să atragem atenția asupra dorinței reale a populației în legătură cu acest subiect!

Este un proiect important, cu un impact considerabil asupra calitătii vieții pentru locuitorii din București/Ilfov.

Aceasta se va afla în proximitatea Emag și A1, ceea ce înseamnă foarte aproape de râul Ciorogarla (aprox. 100 m) și la 300 m față de ultima așezare umană.

Din experiența localităților ce au astfel de gropi de gunoi aproape de locuințe - pe lângă mirosul îngrozitor au crescut alarmant numărul cazurilor de îmbolnăvire atât în rândul adulților, dar mai ales al copiilor - astm, cancer etc.

Considerăm amplasarea unei gropi de gunoi, fie ea de tratare sau colectare, un real pericol pentru viața cetățenilor comunei!

Alexandra Ștefan    Contactați autorul petiției

Prin semnătura mea, autorizez Alexandra Ștefan să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.