Imbunatatirea conditiilor de viata si studiu pentru elevii de la Colegiul de Muzica “Sigismund Toduta” - Cluj-Napoca

Elevii au dreptul să își desfășoare activitatea în spații care respectă normele de igienă școlară, de protecție a muncii, de protecție civilă și de pază contra incendiilor în unitatea de învățământ, conform Statutul elevului – forma actualizata, Ordinul nr. 1955 din 18/10/1995 pentru aprobarea Normelor de igiena privind unitatile pentru ocrotirea, educarea si instruirea copiilor si tinerilor, Hotărârea de Guvern nr. 21/2007 ).

Dupa un an de pandemie  in care copii nu au fost prezenti fizic la scoala iar autoritatile au ratat oportunitatea reabilitarii scolii in cea mai lunga perioada avuta la dispozitie pentru efectuarea lucrarilor, elevii se intorc la clase in aceleasi conditii improprii. Majoritatea salilor de clasa ale colegiului sunt dispuse in corpurile B si C. Aceste cladiri nu sunt reabilitate termic si fonic, exista infiltratii, tamplarie termopan defecta, toate acestea impiedicand ventilarea salilor de clasa si mentinerea unor conditii optime de temperatura.

Repunerea in functiune a cantinei din incinta scolii, identificarea solutiilor de preparare si servire a hranei la preturi rezonabile, constituie o necesitate avand in vedere orarul si timpul pentru studiu petrecut in scoala de catre elevi (5-10 ore zilnic).

In atentia: Dlui primar Emil Boc , Consiliul Local Cluj-Napoca, Consiliul Judetean Cluj

Va solicitam alocarea bugetului necesar, organizarea licitatiilor, pentru remedierea urgenta a conditiilor de studiu  in scoala unde isi desfasoara activitatea peste 1000 de elevi si profesori. Rezultatele obtinute in procesul de educatie si formare al elevilor, sacrificiile parintilor si copiilor, daruirea profesorilor, va obliga sa oferiti sprijinul comunitatii ai carei reprezentanti sunteti, asigurand fondurile necesare si urmarind realizarea acestor obiective.


Catalin Aprotosoaei    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnare, autorizez pe Catalin Aprotosoaei să-mi predea semnătura către persoanele care au autoritatea necesară.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...