Înregistrarea lotului național al R. Moldova la Olimpiada Internațională de Geografie

png_20211114_170354_00003.png

   Noi, elevii instituțiilor de învățământ din Republica Moldova cerem Ministerului Educației și Cercetării înregistrarea lotului național al țării la Olimpiada Internațională de Geografie - olimpiadă prestigioasă la care participă anual peste 40 de țări ale lumii!

   Participarea la această olimpiadă este o nouă oportunitate de a ne reprezenta țara prin cunoștințele elevilor la nivel internațional, care ne vor exprima valorile și tradițiile, în acest mod vor contribui la îmbunătățirea relațiilor dintre state. Vor face schimb de experiență, care va fi împărtășită colegilor și profesorilor, astfel ridicând gradul de studiu al geografiei.

   Fă-ți părerea auzită și permite elevilor interesați de geografie să se manifeste și la nivel internațional, unul dintre care poți fi chiar tu!

   Semnează petiția și contribuie la dezvoltarea sistemului educațional al Republicii Moldova! 

   Distribuie petiția pe Facebook, ne vei ajuta mult! 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Bogdan Aramă să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...