Hans Klem - PERSONA NON GRATA

În baza articolului 80 din Constituția României, care stabilește datoria Președintelui țării de a garanta independența națională, solicităm președintelui României, Klaus Iohannis, să îl declare pe ambasadorul SUA la București, Hans Klemm, PERSONA NON GRATA, conform articolului 9 din Convenția de la Viena din 1961, pentru următoarele motive :

1. Încălcarea articolului 41, paragraful 1 al Convenției de la Viena din 1961 cu privire la imixtiunea diplomaților în activitatea de guvernare.

2. Pentru nerespectarea statului de drept, prin susținerea nesupunerii magistraților nici unuei forme de control.

3. Pentru nerespectarea drepturilor cetățenilor României, prin susținerea unor persoane care încalcă drepturile omului, fapt evidențiat și de despăgubirile pe care le obțin cetățeni români la CEDO.

4. Pentru nerespectarea votului românilor, prin împotrivirea la unele acte normative propuse de coaliția de guvernămînt, care deține majoritatea în Parlament.

5. Pentru presiuni făcute asupra Guvernului și Parlamentului în activitatea de legiferare.

6. Pentru îndemnul  făcut unor categorii profesionale de a susține un sistem de justiție abuziv.

România trebuie tratată cu respectul cuvenit unui STAT SUVERAN. Domnule Președinte Klaus Iohannis, vă cerem să vă respectați obligația constituțională de a fi ROMÂN !

Ana-Maria Homeag    Contactați autorul petiției

Adresa dvs. de email nu va fi publicată pe site-ul nostru. Cu toate acestea, autorul petiției va putea vedea toate informațiile furnizate în acest formular.

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Vă rugăm să verificați inbox (și folderul pentru mesaje nedorite).