Fără o nouă groapă de gunoi în Vidra!!!

Noua groapă de gunoi a județului Ilfov este posibil să se construiască între Vidra și Berceni, exact lângă actuala groapă de gunoi Ecosud.

După 30 ani de gunoi Ecosud, urmează încă 30 ani cu gunoi de la Consiliul Județean Ilfov? 
earth05.jpg

Pe 27 aprilie, Consiliul Județean Ilfov a hotârât ca Asociatia de Gestiune a Deșeurilor să efectueze demersurile premergătoare exproprierii unui teren situat între Vidra și Berceni. Este vorba de o nouă groapă care va prelua gunoi din București și județul Ilfov, pentru următorii 30 ani!


Consiliul Județean Ilfov crede că localnicii din Vidra și Berceni NU se vor opune acestei gropi de gunoi sau chiar o vor susține (???) pentru că ei sunt deja obișnuiți cu mirosurile (au Groapa Ecosud de 24 ani). În oricare altă localitate din Ilfov, populația ar fi mult mai reticentă față de construirea unei gropi de gunoi.

De asemenea, CJ Ilfov a ales această zonă fiind deja contaminată (poluată) de activitățile anterioare. Deci recunoaște poluarea zonei Vidra, deși autoritățile de mediu ne-au asigurat ani de zile că avem o groapă de gunoi “ecologică”

Anterior, Consiliul Județean Ilfov a ales un amplasament la Ciorogârla, dar au renunțat la idee, după ce localnicii AU PROSTESTAT, S-AU OPUS. Similar, și Vidra poate scăpa de această nenorocire, dacă localnicii vor trimite un protest ferm, un mesaj clar către CJ Ilfov


Așadar – Dumneavoastră VEȚI PROTESTA, VĂ VEȚI OPUNE deschiderii unei noi gropi de gunoi în comuna Vidra?


Dacă v-ați săturat de gunoi, dacă vă OPUNEȚI deschiderii a unei noi gropi de gunoi (vom avea 2 gropi de gunoi în Vidra), atunci semnați PETIȚIA online. 

Trimiteți și o reclamatie pe email folosind formularul https://www.iarmiroase.ro/ma-implic


Asociația Grup de Acțiune Locală Berceni    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnarea petiției, accept faptul că Asociația Grup de Acțiune Locală Berceni va putea să vadă toate informațiile pe care le introduc în formular.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.

Nu vom face adresa dvs. de e-mail publică pe internet.


Îmi dau consimțământul pentru prelucrarea informațiilor pe care le furnizez în acest formular în următoarele scopuri:
Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...