România => GEȚIA

Solicităm organizarea unui referendum național pentru schimbarea numelui țării în GEȚIA

Iisus: "Adevărul care nu este luat în derîdere, nu este adevăr."

Pentru strămoșul nostru get, Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos. Pentru Împăratul Galeriu cel Bătrîn și Împăratul Galeriu cel Tînar care au schimbat numele imperiului cu capitala la Roma în Imperiul Get. Pentru ca poporul nostru să renască din propria cenușă și să se mîntuiască. Pentru ca subconștientul individual și colectiv al națiunii  să aibă un declic care să îi reamintească cine este cu adevărat, spiritul de luptă și curajul. Pentru toate acestea și multe altele România trebuie să devină GEȚIA.

Personalități publice despre GEȚIA

Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, președinte Partidul S.O.S România: "Datorită legilor pelagine... Pentru că legile pelagine ale traco-geto-dacilor... pentru că de fapt daci ne-au numit romanii cînd ne-au cucerit, Dacia este o înfrîngere, noi normal ne-am numit GEȚIA .... Dacia trebuie să ne iasă din cap pentru că este simbolul sclaviei. DECI NOI SUNTEM GEȚIA."

Gheorghe Funar, președinte Partidul România Noastră: "Eu sunt de părere că trebuie să revenim la GEȚIA, ca nume de țară și la get. E poporul primordial, e poporul sfînt, poporul lăsat de bunul Dumnezeu..... Semnificația cuvîntului get fiind de cel înțelept."

Bruno Laurențiu Mihăilescu, fondator Tracia Unită: "GEȚIA este numele real al țării noastre sfinte "

Susține petiția

Facebook @GETIAEDENICA

PayPal @diogetia

Revolut @getia

 

!!!ATENȚIE!!!

După semnarea petiție vei primi un email de confirmare. Verifică și în secțiunea spam primirea emailului. Trebuie să accesezi linkul din acest email pentru a termina procedura de semnare.


Mărgărit Daniel    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Mărgărit Daniel să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAUPublicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...