Cerem curățarea și reabilitarea zonei Gara Centrală - Piața București Oradea

scrisoarea-cititorului-3-e1560338383763-650x435.jpg(Photo: http://www.bihon.ro/scrisoarea-cititorului-zona-garii-cea-mai-mizerabila-poarta-de-intrare-in-oradea/2269155

 

În ultimii ani, zona gării (Piața București) din Oradea a devenit o zona nesigură, murdară, plin de infractori, prostituție și crimă organizată. Subpasajul este plin de urină și fecale!

Zilnic în astfel de condiții sosesc sau vin de la muncă locuitorii zonei, iar spatiul este constant tranzitat inclusiv de sute de studenți, elevi sau turiști.

 

Cerem urgent Primariei Municipiului Oradea și autoritățillor locale să acționeze cât mai repede, să curețe și să reabiliteze zona gării.

De asemenea, dorim să asigure și să se reorganizeze ordinea publică a zonei!

 

 

 

 

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Oradean să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...