Fără taxă de drum pe o infrastructură rutieră FANTOMĂ! Dosarul Rovinieta : 31948/3/2020.

       Numele meu este Mădălin Chipirlin, sunt președintele Asociației Legal Drive și te voi ajuta să înțelegi că am nevoie de ajutorul tău în demersul nostru comun în dosarul rovinieta. 

       În prezent în România pentru a circula pe drumurile publice (ex. naționale/europene/autostrăzi), suntem obligați prin lege să plătim taxa de drum cunoscută sub denumirea de "rovinieta".

       Prin încasarea acestei taxe de drum (rovinieta), statul român se obligă să o folosească în scopul creșterii gradului de siguranță rutieră pe drumurile publice precum și pentru construcția de noi autostrăzi, fapt ce nu se întâmplă pentru că cu toții observam starea deplorabilă a drumurilor din România.

       Rovinieta este deturnata ca taxă și este folosită în procent de aproximativ 60% doar pentru plata salariilor celor din CNAIR, astfel doar 1% din încasările pe 1 an, ajung sa fie distribuiți spre siguranță rutieră (de aici și calitatea slaba a marcajelor ori a semnelor rutiere).

       Prin demersul meu, din dosarul 31948/3/2020 îmi doresc ca aceasta taxă de drum sa fie anulată întrucât ea nu este utilizata în scopul pentru care a fost înființată (plătim salariile unor stabi).

       Dacă și tu vrei siguranță rutieră pe drumurile publice din România, semnează aceasta petiție care mă va ajuta în dosarul rovinieta.

       Și te mai rog ceva, distribuie... să fim în număr cât mai mare.

       Demersul este public aici : www.chipirlin.ro.

       Mulțumesc. 


Madalin Chipirlin    Contactați autorul petiției

Semnează această petiție

Prin semnătura mea, autorizez Madalin Chipirlin să predea informațiile pe care le furnizez în acest formular celor care au autoritate în ceea ce privește această chestiune.


SAU

Veți primi un e-mail cu un link pentru a vă confirma semnătura. Pentru a vă asigura că primiți mesajele noastre email, vă rugăm să includeți info@petitieonline.com în lista de adrese sau lista expeditorilor agreați.

Vă rugăm să rețineți că nu puteți confirma semnătura dvs. răspunzând la acest mesaj.
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...