Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

S. MAX

#175 Finalul OLTCHIM? Conform dorintei si planificarii MECMA - OPSPI: INSOLVENTA!

2012-10-06 21:16

Ceea ce era de demonstrat a fost demonstrat prin declaratia fostului director al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, Remus Vulpescu.

Citam:

<< Banca a decis să execute silit combinatul pentru a-şi recupera banii, informează site-ul rtv.net.
Fostul director al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, Remus Vulpescu, a precizat însă la România TV că informaţia potrivit căreia Oltchim a intrat în insolvenţă ar trebui folosită cu prudenţă, pentru a nu crea panică printre creditori.
"Ar trebui să nu ne grăbim cu extinderea semnificaţiei unor informaţiei. Nu ştiu exact dacă banca a blocat conturile Oltchim sau şi alte conturi de la alte bănci. Să nu dăm un semnal de panică pentru creditori şi să evităm ca alţi creditori să treacă la proceduri de executare silită. Este foarte greu ca Oltchim să-şi plătească creditorii", a declarat fostul şef al OPSPI, Remus Vulpescu .>>

Nu managementul a fost problema la OLTCHIM! Nu ROIBU a inchis OLTCHIM pentru ca sa-l bage in insolventa!

Problema a fost, de fapt si de drept, VOINTA DE NEOPRIT, DISTRUCTIVA SI INTERESATA a Guvernului USL si in mod deosebit a componentei liberale a acestuia (prin patrulaterul format pentru sustinerea unor interese personale si de grup de catre CHITOIU - VULPESCU - VLADESCU - RUSANU care isi vor gastiga un renume - acela de gropari ai OLTCHIM - ARPECHIM si nu numai, pentru ca urmeaza ai alte institutii si societati comerciale, sub acelasi patronaj liberal: TVR, ICR, CFR MARFA, TAROM, etc.).

Privatizarea OLTCHIM - ARPECHIM? Un simulacru, o piesa de teatru de prost gust pusa in scena si sustinuta de o "echipa artistica" mediocra, incepand cu regizorul DJ VULPESCU si terminand cu actorii amatori (ZAREMBA, VUZA, DD, etc.), care au jucat fara sa cunoasca tot scenariul si mai ales finalul in aceasta piesa.

Si, intreb si va intreb din nou: putem sa mai credem in salvarea OLTCHIM? Mai exista speranta?
Inca o data am fost mintiti!
Ce facem?

Ne mai aude cineva? Ne aud eroii TV ai OLTCHIM? Ne aud purtatorii vajnici ai portavocei? Ne aud grevistii foamei? Ne aud sindicadele OLTCHIM - ARPECHIM: LIBER (cu cele doua aripi - frante acum: Diculoiu, Cernev) si UNIREA? Ne aud politicienii valceni din USL, UNPR, PDL, PP-DD, PRM, etc.? Daca da, ce faceti? De ce nu actionati pentru intrerupera aceste batai de joc la adresa salariatiilor OLTCHIM - ARPECHIM? Nu mai vrem vorbe goale! Vrem fapte concrete!

Raspunsuri

Doina

#177 Re: Finalul OLTCHIM? Conform dorintei si planificarii MECMA - OPSPI: INSOLVENTA!

2012-10-08 16:24:52

#175: S. MAX - Finalul OLTCHIM? Conform dorintei si planificarii MECMA - OPSPI: INSOLVENTA!

Comentariul  nr. 1 este al meu și acolo ceream sindicatului să nu renunțe la proteste fiindcă toți românii vor fi alături de ei ; dar dl. Cernev avea alte preocupări ( să-l dea jos pe dl. Diculoiu). Așa a văzut toată țara și asta a dezamăgit foarte mult.

Cred că era timp de lucrurile astea mai târziu și prioritatea era repornirea Combinatului. Văd că toți îl înjură pe D.D. dar dacă nu era el cu emisiunea lui din acea zi, nimeni nu v-ar fi băgat în seamă așa cum s-a întâmplat cu Mechel, care a fost pomenit în treacăt ( că oamenii de aici vor fi dați afară).  PCC ar fi venit la conducere și știți ce s-ar fi întâmplat.

Încă nu este totul pierdut  și chiar dacă Guvernul nu vrea să se țină de cuvânt, nu poate să vă ignore fiindcă toată lumea este cu ochii pe el. Cel mai simplu este să reluați  protestele și să nu vă lăsați călcați în picioare, iar Ponta va avea de suferit la iarnă pentru că nici dracul nu-l mai votează.

Acum trebuie pusă presiune pe Ponta, să dea banii pentru repornire fiindcă după alegeri nu se știe cine vine și dacă mai face ceva ; exact cum făcea el cu D.D. să-i arate banii, așa și el trebuie întrebat unde are banii pentru reluarea activității.

PS.  Ați crezut că dacă Dl. Roibu  a fost dat afară , o să fie mai bine, dar vedeți că nu e așa ; trebuia rezolvată problema combinatului și apoi era timp de măsuri dure împotriva celor vinovați. Cum se spune , dacă omori conducătorul, restul trupei e ușor de anihilat.

PS 1  Eu n-am vrut să vă supăr  ( sunt din București ) doar să vă arăt cum se vede problema dv. din altă parte a țării și cum gîndesc cei neimplicați  și că am fost a 5-a semnatară a petiției (am semnat  și pentru demisia lui R. Vulpescu ) tocmai pentru că mă interesează  ce se întâmplă cu ceilalți  români aflați în suferință.

Atât am avut de spus și dacă v-am supărat cu ceva, îmi cer scuze.