Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Doina

/ #177 Re: Finalul OLTCHIM? Conform dorintei si planificarii MECMA - OPSPI: INSOLVENTA!

2012-10-08 16:24

#175: S. MAX - Finalul OLTCHIM? Conform dorintei si planificarii MECMA - OPSPI: INSOLVENTA!

Comentariul  nr. 1 este al meu și acolo ceream sindicatului să nu renunțe la proteste fiindcă toți românii vor fi alături de ei ; dar dl. Cernev avea alte preocupări ( să-l dea jos pe dl. Diculoiu). Așa a văzut toată țara și asta a dezamăgit foarte mult.

Cred că era timp de lucrurile astea mai târziu și prioritatea era repornirea Combinatului. Văd că toți îl înjură pe D.D. dar dacă nu era el cu emisiunea lui din acea zi, nimeni nu v-ar fi băgat în seamă așa cum s-a întâmplat cu Mechel, care a fost pomenit în treacăt ( că oamenii de aici vor fi dați afară).  PCC ar fi venit la conducere și știți ce s-ar fi întâmplat.

Încă nu este totul pierdut  și chiar dacă Guvernul nu vrea să se țină de cuvânt, nu poate să vă ignore fiindcă toată lumea este cu ochii pe el. Cel mai simplu este să reluați  protestele și să nu vă lăsați călcați în picioare, iar Ponta va avea de suferit la iarnă pentru că nici dracul nu-l mai votează.

Acum trebuie pusă presiune pe Ponta, să dea banii pentru repornire fiindcă după alegeri nu se știe cine vine și dacă mai face ceva ; exact cum făcea el cu D.D. să-i arate banii, așa și el trebuie întrebat unde are banii pentru reluarea activității.

PS.  Ați crezut că dacă Dl. Roibu  a fost dat afară , o să fie mai bine, dar vedeți că nu e așa ; trebuia rezolvată problema combinatului și apoi era timp de măsuri dure împotriva celor vinovați. Cum se spune , dacă omori conducătorul, restul trupei e ușor de anihilat.

PS 1  Eu n-am vrut să vă supăr  ( sunt din București ) doar să vă arăt cum se vede problema dv. din altă parte a țării și cum gîndesc cei neimplicați  și că am fost a 5-a semnatară a petiției (am semnat  și pentru demisia lui R. Vulpescu ) tocmai pentru că mă interesează  ce se întâmplă cu ceilalți  români aflați în suferință.

Atât am avut de spus și dacă v-am supărat cu ceva, îmi cer scuze.