Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

S. MAX

/ #175 Finalul OLTCHIM? Conform dorintei si planificarii MECMA - OPSPI: INSOLVENTA!

2012-10-06 21:16

Ceea ce era de demonstrat a fost demonstrat prin declaratia fostului director al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, Remus Vulpescu.

Citam:

<< Banca a decis să execute silit combinatul pentru a-şi recupera banii, informează site-ul rtv.net.
Fostul director al Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, Remus Vulpescu, a precizat însă la România TV că informaţia potrivit căreia Oltchim a intrat în insolvenţă ar trebui folosită cu prudenţă, pentru a nu crea panică printre creditori.
"Ar trebui să nu ne grăbim cu extinderea semnificaţiei unor informaţiei. Nu ştiu exact dacă banca a blocat conturile Oltchim sau şi alte conturi de la alte bănci. Să nu dăm un semnal de panică pentru creditori şi să evităm ca alţi creditori să treacă la proceduri de executare silită. Este foarte greu ca Oltchim să-şi plătească creditorii", a declarat fostul şef al OPSPI, Remus Vulpescu .>>

Nu managementul a fost problema la OLTCHIM! Nu ROIBU a inchis OLTCHIM pentru ca sa-l bage in insolventa!

Problema a fost, de fapt si de drept, VOINTA DE NEOPRIT, DISTRUCTIVA SI INTERESATA a Guvernului USL si in mod deosebit a componentei liberale a acestuia (prin patrulaterul format pentru sustinerea unor interese personale si de grup de catre CHITOIU - VULPESCU - VLADESCU - RUSANU care isi vor gastiga un renume - acela de gropari ai OLTCHIM - ARPECHIM si nu numai, pentru ca urmeaza ai alte institutii si societati comerciale, sub acelasi patronaj liberal: TVR, ICR, CFR MARFA, TAROM, etc.).

Privatizarea OLTCHIM - ARPECHIM? Un simulacru, o piesa de teatru de prost gust pusa in scena si sustinuta de o "echipa artistica" mediocra, incepand cu regizorul DJ VULPESCU si terminand cu actorii amatori (ZAREMBA, VUZA, DD, etc.), care au jucat fara sa cunoasca tot scenariul si mai ales finalul in aceasta piesa.

Si, intreb si va intreb din nou: putem sa mai credem in salvarea OLTCHIM? Mai exista speranta?
Inca o data am fost mintiti!
Ce facem?

Ne mai aude cineva? Ne aud eroii TV ai OLTCHIM? Ne aud purtatorii vajnici ai portavocei? Ne aud grevistii foamei? Ne aud sindicadele OLTCHIM - ARPECHIM: LIBER (cu cele doua aripi - frante acum: Diculoiu, Cernev) si UNIREA? Ne aud politicienii valceni din USL, UNPR, PDL, PP-DD, PRM, etc.? Daca da, ce faceti? De ce nu actionati pentru intrerupera aceste batai de joc la adresa salariatiilor OLTCHIM - ARPECHIM? Nu mai vrem vorbe goale! Vrem fapte concrete!
Facebook