Repartizarea posturilor didactice prin ISJ si conform notei

Quoted post

Musafir

#22 eu zic sa ve resemnati!

2012-08-10 20:50

Eu sunt de parere ca ar trebui sa va resemnati! Ati stiut de existenta centrelor, fiecare se putea inscrie acolo unde isi dadea cele mai mari sanse!
Cred ca ar trebui facuta o petitie pentru deblocarea posturilor din invatamant si organizarea unui concurs de tituarizare 2013 cu reguli precise si nu cu schimbari de ultim moment!cam asta am avut sa va spun!

Raspunsuri

Musafir

#23 Re: eu zic sa ve resemnati!

2012-08-10 20:58:44

#22: - eu zic sa ve resemnati!

Scria cumva undeva in Metodologie ca nu ai voie sa participi pe alte posturi in afara centrelor? Atunci era povestea ca subiectele se faceau la centre!! Si nu cumva TOTI am avut ACELEASI SUBIECTE? Normal, de ce unii sa ia 5 si sa nu aiba post?...Mi se pare NORMAL!

KKKKK

#25 Re: eu zic sa ve resemnati!

2012-08-10 21:47:55

#22: - eu zic sa ve resemnati!

Sa ne resmnam???????????pentru ce????????au schimbat legile acestea precum sosetele...sa se resmneze parintii ai caror copii vor fi invatati de profesorii care au obtinut amaratul de 5, de aceea rezultatele la BAC au fost cum au fost, pentru ca sunt o multime de incompetenti in sistem, care indraznesc sa le spuna copiilor:conspectati lectia, eu nu ma simt prea bine azi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dumnezeule mare, ajuta-ne Tu ,ca guvenantii nostri au adormit...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!