NU VENIRII LADY GAGA LA BUCURESTI!

Quoted post

miki

#371 nu lady gaga

2012-08-09 19:57

nu va mai lasati pacaliti de oricine si orice. e in de-ajuns sa cititi biblia si va veti da seama ce se ascunde in spatele multor cantareti.este cazul si acestei fete care este o marioneta in mana lui satan. astfel poate ajunge el mai usor inclusiv la copii care ii fredoneaza melodiile. parinti,haideti sa nu ne lasam copiii pe mana celui rau-daca va iubiti copiii,spuneti "nu" venirii acestei fiinte malefice in tara noastra. binecuvantarea asupra acestei tari nu va veni daca primim la noi ce este rau. treziti-va romani crestini

Raspunsuri


Musafir

#404 Re: nu lady gaga

2012-08-10 00:09:28

#371: miki - nu lady gaga

auzi tu impuiato Lady Gaga nu mananca copii ea e doar o vedeta car e face un tur (Born this way ball) in mai multe tari.

si de ce sa nu i ascultam muzica pt ca in "born this way " ne spune ca suntem perfecti asa cum suntem, wow nu e cea mai credincioasa persoana dar nu cred ca e cazul sa ne purtam ca niste inapoiati si sa facem proteste asupra a ceva care va face si tarii reclama, in caz ca n-ai aflat ea este una dintre cele mai bune cantarete din lume si a ales sa vina in Romania si by the way romania este celebra pt Dracula nu pt cat de credinciosi suntem.

P.S.: MOR DE NERABDARE SA VAD CONCERTUL