IL SPRIJINIM SI II MULTUMIM LUI TRAIAN BASESCU

Quoted post

meletia

#2

2012-06-28 16:41

Scapati-ne de mafia politica reprezentata de USL! Aveti sprijinul romanilor!

Raspunsuri

Laurentiu

#310 Re:

2012-07-14 16:30:00

#2: meletia -

vreti sa spuneti: " aveti sprijinul anumitor romani...nu vorbiti in numele tuturor romanilor"...majoritatea nu-l mai doreste pe Basescu...dar nici USL-ul nu se mai dovedeste o solutie viabila...

Roman

#419 Re:

2012-09-24 04:17:15

#2: meletia -

PDL = USL ... Presedintele Traian Basescu trebuie judecat pentru inalta TRADARE pentru masurile adoptate impotriva intereselor Romaniei, trebuie judecat pentru acordul tacit in vanzarea flotei romanesti, e un individ lipsit de orice scupule si conduita morala, inuman. Sistemul de valori este rasturnat in Romania, si astfel, bunul simt devine naivitate, corectitudinea devine prostie, specula ridicandu-se la rang de *arta*... Traian Basescu este un MINCINOS si un TRADATOR, iar istoria il va memora ca atare... Atat pionul cat si regele, la sfarsitul jocului, tot in aceeasi cutie ajung... toti o sa fim oale si ulcele indiferent ca stam in locuinte de 30.000 euro sau 1.500.000 euro ca Ioana Basescu, ca avem adidasi de 50 lei sau pantofi de 5000 ca Elena Udrea... important e ce lasam in urma noastra deoarece faptele noastre ne definesc. Mie mi-ar fi rusine sa sustin un om care ia de la pensionari si nevoiasi sa isi plateasca datoriile de campanie... La mine in oras, erau panouri publicitare (ca valoare, aprox 200 lei), la fiecare stalp cu moaca domnului Presedinte... Milioane de euro bagati in bannere, clipuri publicitare, panouri, slogane, materiale publicitare si mita electorala (la nivel national)... Atunci nu era criza... Sa iti fie rusine ca iti permiti sa vorbesti in numele unei natiuni cand sustii ca *romanii te sustin* , iar rezultatele referendumului au fost clare... Sa iti fie rusine ca sustii practiciile bolnave si sumbre ale acestei conduceri. Sa iti fie rusine ca puterea in stat se decide cu ajutorul minoritatilor si ca se calca peste adevaratii romani, pentru a deservii interesele ascunse ale unor minoritati... Sa iti fie rusine si tie si lor, ca au avut la dispozitie 22 de ani si au ingropat o tara!

Sa le fie rusine ca suntem nevoiti sa muncim peste hotare pentru un salar decent!

Sa le fie rusine ca au trantit la pamant sistemul educational romanesc!

Sa le fie rusine ca nu promoveaza si nu fac posibila vizitarea monumentelor istorice in conditii decente!

Sa le fie rusine ca nu fac o reforma fiscala si ca marii lideri de partide nu sunt obligati sa justifice fiecare euro din averile colosale , realizate din furt!

Sa le fie rusine ca au redus la stadiu de ruina tot ce insemna industrie!

Sa le fie rusine ca nu sustin tinerii in accesarea de fonduri europene sau consultanta gratuita!

Felicitari pentru... chiar nu stiu pentru ce ar merita felicitati... Poate pentru cele mai scumpe autostrazi din LUME si totodata cele mai proaste, poate pentru locurile 1 in UE, la tuberculoza (boala saraciei), recorduri negative in natalitate si lipsa de orice speranta intr-un viitor mai bun...si totusi luam cele mai putine fonduri din UE... etc.

Si tu sprijini o astfel de conducere?

Si tu sprijini o astfel de conducere?

Si tu sprijini o astfel de conducere?

Si tu sprijini o astfel de conducere?

SA ITI FIE RUSINE!