Respectaţi Legea Educaţiei Naţionale la UMF Tg. Mureş!

Quoted post


Musafir

#1421 Re:

2012-03-25 15:45

#8: unguri incompetenti -

Esti prost si plin de ura, omule. Diplomele vor fi recunoscut, nu-ti fa probleme. In legatura cu mutatul in Ungaria, pai asta a vrut si prietenul tau Ceausescu, cu politica lui de restrangere a invatamantului in limba maghiara si de asimilare fortata. Ai auzit tu de tovarasul Ungur, prim secretar PCR Mures, care a declarat ca el este ultimul ungur care a intrat in Tg. Mures ? Iar toti absolventii de medicina maghiari de la  Tg. Mures au fost fara exceptie repartizati in Moldova !!! Asa s-a schimbat componenta etnica in toate orasele din Ardeal...

Raspunsuri


Musafir

#1425 Re: Re:

2012-03-25 18:08:55

#1421: - Re:

După umila mea părere, nu maghiarii sunt cei mai în măsură să vorbeacă de asimilare forțată, ei, care au asimilat tot ce le-a stat în cale! Cât despre componența etnică, las-o baltă! Ești depășit de realitate și nu faci decât să exprimi ce vă doare cel mai mult: că Transilvania e pământ românesc. Adică iredentist.

PS Sunt unul din cei care, fără să și-o fi dorit-o, a schimbat componenta etnică. Nu-mi pare rău, în definitiv sunt liber să mă stabilesc oriunde vreau, în țara mea sau în alta. Asta în spiritul european, atât de frecvent și găunos invocat de unii etnici maghiari pe acest forum.