Apel pentru Schimbare Adevărată!

Quoted post

JACK-SLO
Musafir

#21

2012-01-24 21:36

Ca multi cetateni romani, dar mai ales ca cei iesiti in strada, ne'multumiti de conditiile de viata, doresc si eu adevarata schimbare.
Adevarata schimbare fara culoare politica.
Fara politicieni care in trecut au mai calcat pragul puterii, conducerii.
Fara politicieni care sa ofere diverse bunuri, bineinteles tot din banul public pt. a-si castiga votul.
Fara asa zisi oameni de afaceri care sa-si ofere prin intermediari contracte din banul public.
Sa chemam romanii din afara si din tara, specialistii cu adevarate studii si experiente in domenii cheie, cum ar fi: Economie, Invatamant, Sanatate, Aparare, Stiinta, Cultura ETC. Si impreuna sa formeze o echipa cu adevarat de profesionisti.

Raspunsuri


Anonymous

#61 Re: Erai un amarat daca nu era schimbare in tara asta

2012-01-25 12:14:09

#21: JACK-SLO -

Vad ca ai computer ,vad ca poti striga posta pe internet ce vrei,nu te opreste nimeni sa iti faci o afacere sau sa muncesti cinstit in anglia in germania in italia.Iti zic eu ce vrei ,bani ca sa iti ajunga de internet de tel.mobil de tigari de benzina de masina vrei si tu de sa fii ca milionarii,ce tu nu ai acest drept!!!poate ca nu iti mai da nici tata bani ca nu mai are de unde ,si atunci ce zici tu!!! ca vrei sa traiesti decent dar sa te ajute cineva.Nu mai merge puneti osul la munca altfel o sa dati zece guverne jos si tot saraci o sa fiti.

Geo

#326 Foarte bine .Dar cum ramane cu averile dobandite de cei care se aflau langa ;foc; acelea cum vor fi

2012-01-26 15:31:50

#21: JACK-SLO -

Foarte bine .Dar cum ramane cu averile dobandite de cei care se aflau langa ;foc; acelea cum vor fi recuperate de la smecherii care s-au imbogatit din vistieria statului,deci din bani publici.Nu trebuie sa se verifice care au fost parghiile miscate ca ei sa obtina atatea avutii si implicit mostenire pentru  copiil lor?