Spune NU desfiintarii SMURD!RESPECT RAED ARAFAT!

Quoted post

Un cetatean roman

#2340 Re: Musafir

2012-01-10 23:15

#1: -

De ce vorbesti fara sa te afli in cunostinta de cauza? Noua lege a sanatatii tocmai asta vizeaza, ca hotii de la guvernare sa nu mai puna botul pe cele 4 miliarde de euro anuali care se duc la CNAS. Ei nu pot justifica pe ce se duc toti acesti bani si cum bine ai vazut, multe spitale ajung sa aiba 1 leu in conturile bancare! Prin trecerea la casele private de asigurari de sanatate, acestea vor fi obligate sa achite toate costurile necesare investigatiilor si tratamentelor pe care un asigurat le face. Ce nu e bine in treaba asta? Noi, poporul, avem de castigat. Nu o sa mai fim nevoiti sa auzim replici de genul: nu va putem da medicamentele compensate pentru ca nu mai sunt fonduri.

Raspunsuri

musafir

#2343 Re: Re: Musafir

2012-01-10 23:19:05

#2340: Un cetatean roman - Re: Musafir

In plus, ei nu vor sa desfiinteze SMURDUL. Nimeni nu a zis asta!!!! Insa Raed Arafat vrea sa fie unicul om care castiga din treaba asta! De aceea a facut acest scandal in presa si a spus ca isi da demisia. Sa fim seriosi! Noua lege a sanatatii nu desfiinteaza SMURDUL, asa cum toata lumea crede. Cititi oameni buni si documentativa bine inainte de a spune opinii gresite. Nu cititi doua propozitii de pe acest site si gata, va formati opinia.

Sunt sigur ca o sa fiu luat la misto de toti si nimeni nu o sa imi dea dreptate, insa haideti sa fim realisti macar in al noualea ceas! Pana una alta, multa sanatate tuturor si sa speram ca nu o sa avem nevoie de serviciile spitalelor din tara :)