NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !

Quoted post


Musafir

#2

2019-09-05 14:06

Cui trimiți listele cu semnături? De ce păcălești românii? Pe cine susti în mod ilegal ca prezedinte?

Raspunsuri

MONICA PETRUŢ

#3 Re:

2019-09-05 18:25:25

#2: -  

Ar fi bine să vă abţineţi de la a face acuzaţii aiurea şi aţi putea să vorbiţi cuviincios, mai ales că nu ne cunoaştem şi NICI MĂCAR NU V-AŢI PREZENTAT CINE SUNTEŢI, în timp ce informaţii detaliate despre mine sunt publice. 

Când aveţi nelămuriri, aveţi posibilitatea să întrebaţi frumos despre ce e vorba, pentru a primi informaţii suplimentare, fiindcă etalaţi doar caracterul şi educaţia dvs., în funcţie de modul în care vă adresaţi altor persoane. 

Pentru detalii despre mine şi despre demersurile mele, pe care le-am făcut în ultimii ani, aţi fi putut şi mai puteţi accesa linkurile de pe Facebook pe care le-am menţionat în anunţurile pe care le-am publicat la această petiţie, pe care chiar am folosit-o cu efecte concrete şi la care constat că aţi participat cu semnătura dvs. 

NU vă obligă nimeni să semnaţi noua petiţie, ce se referă la propunerea legislativă privind înfiinţarea unei instituţii în favoarea fiicei şi ginerelui fostului rege Mihai, PL care a fost adoptată la Senat în 19.12.2018 şi care se află la Camera Deputaţilor, care e camera parlamentară decizională şi, dacă Legea va fi adoptată, soţii Duda vor primi 860.000 de euro anual. 




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...