NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici !

NU VREM "CASĂ REGALĂ" înfiinţată şi FINANŢATĂ din bani publici ! / Anunțuri / Am publicat petiţia "STOP FINANTARII din bani publici a PARTIDELOR POLITICE!" / Comentarii


Musafir

#1

2019-09-05 10:34

sunt de acord cu aceasta petitie nu mai avem de ce sa intretinem din banii nostrii niste plosnite puturoase care nu au facaut nimic toata viata sa puna mana la munca

Musafir

#2

2019-09-05 15:06

Cui trimiți listele cu semnături? De ce păcălești românii? Pe cine susti în mod ilegal ca prezedinte?
MONICA PETRUŢ

#3 Re:

2019-09-05 19:25

#2: -  

Ar fi bine să vă abţineţi de la a face acuzaţii aiurea şi aţi putea să vorbiţi cuviincios, mai ales că nu ne cunoaştem şi NICI MĂCAR NU V-AŢI PREZENTAT CINE SUNTEŢI, în timp ce informaţii detaliate despre mine sunt publice. 

Când aveţi nelămuriri, aveţi posibilitatea să întrebaţi frumos despre ce e vorba, pentru a primi informaţii suplimentare, fiindcă etalaţi doar caracterul şi educaţia dvs., în funcţie de modul în care vă adresaţi altor persoane. 

Pentru detalii despre mine şi despre demersurile mele, pe care le-am făcut în ultimii ani, aţi fi putut şi mai puteţi accesa linkurile de pe Facebook pe care le-am menţionat în anunţurile pe care le-am publicat la această petiţie, pe care chiar am folosit-o cu efecte concrete şi la care constat că aţi participat cu semnătura dvs. 

NU vă obligă nimeni să semnaţi noua petiţie, ce se referă la propunerea legislativă privind înfiinţarea unei instituţii în favoarea fiicei şi ginerelui fostului rege Mihai, PL care a fost adoptată la Senat în 19.12.2018 şi care se află la Camera Deputaţilor, care e camera parlamentară decizională şi, dacă Legea va fi adoptată, soţii Duda vor primi 860.000 de euro anual. 
Publicitate plătită

Vom aduce această petiție la cunoștința a 3000 persoane.

Aflați mai multe informații...

Facebook