Demiterea directorului juridic CPR pt. deservicii aduse profesiei

Quoted post


Musafir

#456 Hai ca i-am facut si pe astia!

2017-12-14 13:29

#455: - Doru Dima du-te acasa sau Doru Dima mai stai un pic ?

Un alt fel de a spune, traducere:

Ba baietilor(si fetelor)! noi astia din alegericpr.ro nu avem acoperire legala! M-am interesat si am aflat ca vom fi acuzati si sanctionati penal pentru inselaciune, fals, uz de fals si uzurpare de calitati oficiale!

Eu "director general" sa intru la parnaie pentru maruntis, cand am scapat cu milioanele in conturi, abonat fiind la contractele pdl? Nu se merita! Asa ca premeditez si ma dau dezamagit de activitatea colegiului paralel, alegericpr.ro, pe motiv de lipsa de respect! Ramaneti voi acolo si suportati anii de parnaie, ca eu am adunat suficient in conturi.

Hai ca i-am facut si pe astia!

Raspunsuri


Musafir

#457 Scapa cine poate, plateste cine ramane!

2017-12-14 14:24:18

Parasiti nava alegericpr.ro, se anunta condamnari penale!

,,În data de 28 noiembrie 2017, Colegiul Psihologilor din România a înregistrat la Parchetul General, o plângere penală formulată împotriva numitului Ion Dafinoiu, pentru înșelăciune, fals, uz de fals și uzurpare de calități oficiale, prin emiterea ilegală a unor documente false sub denumirea “atestat de liberă practică” (anexă). Amintim faptul că din data de 19 aprilie 2017 nu mai pot fi emise atestate de liberă practică de către Colegiul Psihologilor din România, având în vedere faptul că forurile de conducere competente nu au fost desemnate în condițiile legii. Astfel, orice document cu titlul ”atestat de liberă practică” emis în numele Colegiului Psihologilor din România, după data de 19 aprilie 2017 și/sau purtând semnătura unei alte persoane decât dl. Nicolae Mitrofan sau dl. Mihai Aniței, președinți ai Colegiului Psihologilor din România în perioada 2005-2017, reprezintă un fals.

De asemenea, același grup organizat a anunțat producerea unui nou fals, cu denumirea“timbru profesional”, comandat de pe website-ul clandestin “www.alegericpr.ro”.


Musafir

#458 Marsavii

2017-12-15 09:06:58

#456: - Hai ca i-am facut si pe astia! 

Astfel de marsavii nu arata decat cat de puternica este frica ce i-a cuprins.Sfarsitul lor este iminent.