Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post

Maria

#622 Tratament antiviral Chisinau farmacia Apoteka

2017-11-05 12:15

#621: Anca Toader - Re: Teapa Moldova Apoteka 

 Mai ca nerusinati mai sunteti!!! cit se poate atitea minciuni sa inventati; sa fie clar: oficial in farmacia din Moldova se elibereaza doar Nucleobuvir si Daclavirdin, ce atitea povesti inventate cu Twinvirul( a fost importat doar pentru proiectul de stat). Nimeni nu va cere niciun ban in plus, costul din farmacie si atit; simplu se prezinta o informatie, nimeni nu va impune sa mergeti anume in Moldova dupa preparat, Moldova nu produce preparat in subsol, oficial e inregistrat, are certificat de analiza ,standart de calitate, deja sunt niste molecule cunoscute ,piata mondiala e invadata cu preparate moderne de tratament. Fiti atenti la sarlataniii care va cer bani suplimentari pentru livrarea unui produs''calitativ'' sau si mai rau ''original'',desigur nu e o informatie tocmai potrivita pentru samsari , se trezesc romanii si li se duce afacerea pe apa simbetei, iar acest lucru ii inebuneste!!!

Raspunsuri

Doina

#623 Re: TEAPA Chisinau farmacia Apoteka antivirale

2017-11-05 13:22:36

#622: Maria - Tratament antiviral Chisinau farmacia Apoteka 

 Și astea doua molecule au fost importate pentru programul național ca și Twinvir. Ăștia de la Apoteka au avut câteva rămase și le au vândut la sume de 1700 euro printr.o rețea de medici din Moldova. Pacienții din Romania sunau la farmacie in Moldova , li se spuneau că au Twinvir la 750 euro . Când ajungeau acolo spuneau că au nevoie de reteta și că ea mai costa 800 euro  plus drum se ajungea la 1700 euro.

Șarlatanii ăștia de la Apoteka au o grămadă de procese cu statul moldovean pentru practici ilegale. Despre ce tot vorbim aici?  Nu încurajez pe nimeni sa cumpere de la samsarii români care sunt la fel de șarlatani ca aia de la Apoteka. Ce dracu vor moldovenii ăștia, să tacem din gura sa.si facă ei treabă și să tepuiasca oameni? NU o să tacem deloc atât cât șarlatanii de moldoveni și samsarii români își bat joc de pacienții români.

 

Andrei

#624 Escrocherie farmacia Apoteka

2017-11-05 19:27:02

voi chiar sunteți nesimțiți ăștia din Moldova. Vreți ca toți să tacă sa vă faceți voi jocul și să prostiți lumea. Spre nenorocul vostru se pare că sunt mulți care vorbesc despre escrocheria de la Apoteka