Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post

Dragos

#612 Daclavirdin si Nucleobuvir Chisinau

2017-10-23 05:51

Multumesc celor ce au scris despre posibilitatea procurarii din Moldova a tratamentului antiviral, sambata am facut rost de ele (nucleobuvir si daclavirdin). Costul a fost de 15800 lei, eu am gasit farmacia apoteka linga ambasada rusiei.

Cei ce au scris mesaje de dezinformare o pot face si mai departe, eu deja m-am convins ca este , farmacista mi-a prezentat si actele (certificate de calitate),mi s-a eliberat cec , destul de simplu.

Imi este interesant ce urmaresc cei ce permanent scriu despre Twinwir,teapa de moldova, oare chiar nu aveti simt omenesc in voi, scrieti niste aberatii, nu sunteti pacienti ci doar dezinformatori in masa. 

UN MARE MULTUMESC PENTRU TRATAMENTUL DIN CHISINAU!!!

Raspunsuri

George

#613 Re: Daclavirdin si Nucleobuvir Chisinau teapa

2017-10-23 06:56:19

#612: Dragos - Daclavirdin si Nucleobuvir Chisinau 

 Dragoș? Mai încearcă și alta data sa prostești lumea dar de data asta suna pe cineva din Romania sa nu mai faci greșeli grave sa ne dam seama că ești moldovean sadea. În România indiferent de zona nu se zice " mi s.a eliberat cec" asta e formula din rusa . În română este " mi s.a eliberat bon sau chitanță " fiscala sau nefiscala rămâne de văzut. Cum au mai menționat și alții sunteți pe lângă escroci și prosti făcuți grămadă iar exemplu viu ești tu încercând să prostești lumea că ești român și ai fost la Chișinău după medicamente. Lamentabil!