Tratamente pentru hepatita C astazi, nu maine!

Quoted post

Nicolae

#608 Moldova țeapă mare

2017-10-22 12:23

Asta ultimul moldovean care se da deștept sigur e mana in mana cu rețeaua de tepari din Moldova. Auzi ce zice? Că dintre toate lanțurile de farmacii singurii prosti sunt aia de la Apoteka că au băgat antiviralele în farmacii că ele oricum nu se vând și expira. Ce să înțelegem ? Că aia sunt deștepți și Apoteka sunt prosti și au la vânzare medicamente care nu se vând și or sa expire?:)))) Vai de capul vostru. Eu zic sa vă puneți deacord și să veniți cu aceiași poveste că mereu când scrieți ceva va adânciți mai rău în aceasta escrocherie pe care o promovați. Voi pretindeți că sunteți oameni simplii , care vor sa facă bine dar văd că știți exact ce fac farmaciile , GMP.uri , înregistrări , cu cât se vând medicamentele in Romania de la  samsari samd .aici e un alt lucru suspect , sunteți prea informați pentru unii care nu au niciun interes și aici e semnul mare de întrebare plus zecile de români puși pe drumuri și tâlhăriți cu poveștile astea.

Raspunsuri

George

#610 Re: Moldova țeapă mare

2017-10-22 12:29:04

#608: Nicolae - Moldova țeapă mare 

 da d-le sant informat , sant proprietarul acestei farmacii ...in ce consta talharia d-lor promovatori ai coletelor de prin INDIA??? care e sensul sa pui romanii pe drumuri si aici  sa nu primeasca nimic ???va da-ti seama ce scrieti macar?

 apoteka apartine depozitului farmaceutic care a castigat licitatia pentru programul national , ea si a adus si pentru vanzare , trebuie toate farmaciile sa aduca si sa nu inda nimeni , asa rezulta dupa spusele d-stra