Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#49478

2017-02-25 12:30

Zbuciumul prostiei si indobitocirii lui Florian Mateita prin cretinizare si  handicapul pe care il scoate la lumina http://www.rominsolv.ro/     si iese la iveala ca un rahat imputit de timp care  plutind in mizeria creata de el si haita piperea&co., acesta  scapa  in latrina si este inecat in umplutura jegului si fecalelor ingurgitate de Mateita si lasate pe blog-ul rominsolv.

Bai, Mateita, taratamentul vostru al rominsolv este ca voi din 2013-2017, prin munca se traduce  nemunca voastra,  si se vede in falcile tale umflate si care explodezi de imbuibat ( de cand  te-ai aciuit in Oltchim ) lenes si trantor care ai lenevit si mancat din nemunca " cinstita " asa cum au toti din piperea&co. NEMUNCA si haita de babuini sconcsi de va spuneti consortiu infractiunilor. Sunteti doar un GRUP ORGANIZAT INFRACTIONAL care ati adus atingere SUBMINARII ECONOMIEI SI TARII ROMANIA, si de care veti fi judecati pentru ca,  nu scapati haitelor si turmelor de infractori.

Raspunsuri


Musafir

#49479 Re: PAI SA NU SI BAGE FOTA POOOLA N GURA LUI?

2017-02-25 12:41:26

#49478: -  

 ACEST PUISOR DE SECURISTO COMUNISTO RETARDAT DE MATEITA  A MINCAT NISTE BANI ,BANII MULTOR PENSIONARII SI AL UNOR KURVE PENALE CA GUTAU,ROMEO RADULESCU,ETC,,,A AVUT DE UNDE SA SOOOGA JIGODIA DRACULUI IMPUTITA,SA I DEA FOTA NUMAI UUUUEE..................ACEST MOOIST DE MATEITA E FRATE CU PENALI DE GUTAU SI FINUL LUI GUTAU,UNUL ROMEO REDULESCU,SA LE DEA FOTA MULTA MIIIUTAAAAAAAA,NU MU..IE.