Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Chimistii Uniti pe facebook

#48150 Chimistii Uniti pe facebook

2016-08-21 17:45

Chimistii Uniti Noi chiar vorbim despre Oltchim!
Numai că deranjăm administratorii societății prin ceea ce vorbim despre Oltchim. Administratorii societății doresc să îi vorbim numai de bine, dar noi nu putem să facem asta în condițiile și conjunctura în care se află Oltchim. Sunt sindicaliști care îi vorbesc numai de bine pe administratorii Oltchim și drept răsplată aceștia sunt "miruiti" cu câte o garsoniera pe la căminul Oltchim, cu câte un membru al familiei angajat pe posturile celor disponibilizați, sau alte posturi create cu dedicație, etc. Noi am ales să nu pupăm în fund pe nimeni pentru astfel de miruri.
Sunt 4 ani de chin și de pelin, nu unul singur. 4 ani, din septembrie 2012, în care salariații Oltchim trăiesc doar clipa, fără să-si dea seama că sunt păcăliți și manipu.lați de grupuri de interese, care nu au alt scop decât să își umple conturile cu bani multi, să se laude în CV- urile viitoare cu funcțiile deținute la Oltchim și după 2 sau 3 ani de aici în colo să pună lacătul pe Oltchim, spunându-le salariaților că atât au putut face.
Noi vom vorbi în continuare despre Oltchim ca și până acum, vom fi la fel de "acrii" în comentarii și poate că vom reuși să schimbăm ceva în bine, fără să fim "miruiți". Să vedem ce va ieși din" nebunia" asta a noastră! Dacă unei părți a salariaților Oltchim le place sclavagismul modern aplicat de administratori, e problema dumnealor, noi cei din SDA nu acceptăm umilința.

link deschide http://imgur.com/a/pDX8s

 

Raspunsuri

TE SALUTA FOTA DANIELE SI MERGI INAINTE CU BORFASII,NU VA LASATIII..

#48151 Re: Chimistii Uniti pe facebook.AI GRIJA DANIELE,MARE GRIJA

2016-08-21 17:50:23

#48150: Chimistii Uniti pe facebook - Chimistii Uniti pe facebook 

 E GREU FRATILOR CIND NU SUNTETI UNITI SI VA MANINCA ESCROCII LUI CERNEV TAMBALAGIUL SI NEMERNICUL DE MARCU SORIN,KAKATII ASTIA PUPA IN KUR SEFIMEA[DIRECTORIMEA]SI MAI SUNT SUSTINUTI SI POLITIC DE NEMERNICII DE ADMINISTRATORI,O SA AVETI VIATA GREA CU ORDINARII SI TRADATORIII.